Ledig dag

Igår var jag inte hemma förrän kl 21.00 eftersom det är utvecklingssamtals veckor så jag var rejält trött. Det blev sängen nästan direkt. I morse när jag vaknade skulle jag egentligen ut och springa men jag hade ont i huvudet och kände mig klen. Det får man också göra ibland. Jag får ta rundan i morgon istället. Frukost åt jag i sängen med min älskling. Bullar och te! Juicen fick bli till lunch. Dagens juice bestod av morot, paprika, citron, grape, apelsin, chili och ingefära. Gott! I morgon får det bli en grön en.

Vid ett snåret åkte jag till Lund. Innan dess hade jag fixat lite med mitt bi projekt – Adopt a bee. Först fikande jag med mamma på House of ME. Världens sötaste affär/fik på väster i Lund. Mysigt! Sen var det dags för ekonomidiskussion med papsen. Det tar aldrig slut. Tur att jag har honom till hjälp annars hade jag aldrig klarat mig. Jag längtar tills att deklarationen är klar. Men men man får väl vara glad att man lär sig nya saker.

Väl hemma igen var det jag som ansvarade för kvällsmaten. Pasta med köttfärssås. Blev ok god!

Nu under kvällen har jag även städat i mina väskor. Funderar på att överge min gamla FILOFAX och skaffa en separat plånbok och kalender. Känns som ett stort steg. Har haft min kombinerade tegelsten i nästan 10 år så det blir ett svårt avslut. Minns när jag köpte den i Karlskrona och att jag tyckte att den var jättedyr – tror den kostade 249 kr på rea men jag var student då så det sved. Har älskat den varje dag men nu börjar den gå i sönder. Ja ja! Vi får se hur det blir.

Dagens dåliga nyhet är att Grand Konditori på Väster har slagit igen. Helt otrolig sorgligt! Där har vi handlat frukostbullar, tårtor, marsipanfigurer och kakor genom hela mitt liv och nu är det slut! Jag fick inte ens säga hej och tack! Var ska västerborna nu handla sina bullar???

I morgon tar vi nya tag!

Sov gott!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s