Ingen reda

Igår var det igen reda med maten. SUCK! Varför blir det så? Jag kan nog inte bara skylla på att det var melodifestival :). Utom juicen så tror jag inte att jag fick i mig något nyttigt. Till frukost tre mackor med skinka och leverpastej, sen juice, därefter två glas vin och pommes till lunch. Till kvällsmat blev det godis, Ben & Jerrys, popcorn och 1,5 dl coca cola. Inte nyttigt någonstans!

Träningen igår gick dock bra. Jag ökade på många av vikterna. Jag har nog varit lite mesig med det innan. Sen åkte vi till stan. Först var vi på Glasorama för att hämta Chris diplom. Deras nya affär har blivit jättebra. Sen gick vi till Speakers och därefter till Konsthallen för att se på en utställning med Carl Fredrik Reuterswärd. Den var trevlig fast där var mycket folk i och med att det var invigning. Han har donerat sin samling till Landskrona och det är ju kul!

Chris Sofi

På Speakers

Non Violence

Non violence med dubbelknut

CFR CFR

Vilken gris är sötast?

CFR CFRCFR CFR

PArk Park

Park

Sen var vi och handla och väl hemma igen kollade vi på två filmer och sen var det dags för Melodifestival. Vi orkade dock inte se hela så gamla som vi är :)!

Idag är det löpning och klassisk konsert på agendan samt lite annat pyssel. Mina målningar vill inte som jag vill så vi får väl se hur det går.

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s