Idag röstar vi!

Idag går vi till vallokalerna och tar vårt ansvar och röstar i valet till Europaparlamentet om vi inte har förtidsröstat innan förstås! Att rösta är både en demokratisk rättighet och skyldighet som ska förvaltas väl. Att få lov att rösta är ingen självklarhet på många platser runt om i världen så du som får bör göra det för att visa ditt stöd för systemet.  Jag ska rösta på min gamla gymnasieskola och det ska bli kul att komma dit igen. Jag kommer lägga min röst annorlunda i år än för fem år sedan och jag tror jag har tänkt rätt i det valet. Ett val för framtiden helt enkelt ;)!

Dagens juice bestod av morot, paprika, citron, päron och ingefära. Jag la i en sked pollen också för att testa och det blev helt ok.

Veckans vikt är 78,2 kg så vikten ligger still. Jag har dock klarat att varken äta godis eller kakor de senaste 4 dagarna så trägen vinner i slutändan tror jag :).

Nu ska prinsen åka till SM i Ung företagsamhet i Stockholm så jag är utan honom till onsdag. Det är det värsta jag vet men jag hoppas såklart att han och hans företag ska vinna. Men jag kommer sakna min groda :(!

Idag ska jag först fixa en massa saker och sen ska jag till mamma och pappa och bokföra och fira morsdag och sen ska jag och mamma på konsert i Helsingborg. Ska bli en kul dag!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s