Parker

Att läsa en karta i Sevilla är helt omöjligt. Även om vi har varit här en gång innan så är det svårt att hitta. Massor av små gator över allt och namnen på kartan stämmer inte överens med de i verkligheten och då har vi ändå tre olika kartor 🙂 . Men trots att vi är vilse allt som oftast så trivs vi ändå. En sak jag gillar med Sevilla är att gå runt och titta på hus och keramikutsmyckningar på husen. Det är så vackert.

Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla

Idag har vi besökt några olika parker. Parker är verkligen städernas lungor. Det är så skönt att gå in i dem och omfamnas av lugnet. Olika länders parker ser också olika ut och det är kul att få uppleva. Vi har dels varit i parken ”Jardines del Alcázar” och dels i ”Parque Maria Luisa” där ”Plaza de Espana” och ”Plaza de America” ligger.

Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla

Sevilla Sevilla Sevilla

Idag har vi även ätit hamburgare hos Hamburguesa Nostra på femte våningen på El Corte Ingles. Det var magiskt goda burgare och det fanns 10 sorters dressing att välja mellan. När man skulle betala kom notan i en hamburgare gjord av trä också fick man en liten godis strut 🙂 .

Sevilla DSC02409 Sevilla

Jag hittade även en rolig väggmålning av en tjur:

Sevilla

Såklart har vi hunnit med lite mer shopping också 🙂

Sevilla

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s