Metropol Parasol

Igår blev en lång dag med mycket god mat.

Först åkte vi upp i Metropol Parasol som är ett helt galet bygge på ett torg i Sevilla. Det tog en evighet innan vi hitta ingången men väl uppe så var det väl värt besväret. Det kostade € 3 per person att åka upp och då ingick en drink. Det var en rolig upplevelse att gå runt i själva konstruktionen och utsikten var fin.

Sofi Sevilla Sevilla

Se gick vi till en bar vi besökt tidigare för att äta sniglar. Tyvärr serverade de bara sniglar på lördagar men vi fick världens godaste ost istället. Baren heter ”Taberna El Perejil” och den ägdes av en känd flamenco-sångare innan han dog. Kolla in ett klipp från baren med den tidigare ägaren på You tube. Nu är det hans son som driver baren. Väl värt ett besök!

 Bar Mat

Lunchen intogs på Taberna Coloniales. Jag hade ingen aning om att purjolök kunde smaka så gott. Chris åt även en ljuvlig liten biff.

MAt

För att svalka oss gick vi  till Bodega La Aurora och provade deras sangria, söta vin och vermuth. Svalkande och gott i värmen 🙂 !

Sevilla Sevilla

För ytterligare svalka blev det varsin frozen yoghurt hos Yogurtlandia – riktigt nice!

Sofi

Som avslutning blev det till slut sniglar och de var riktigt nice. De åt vi hos snigelstället nr 1 i Sevilla – Casa Antonio Los Caracoles.

Mat

En riktigt bra dag med andra ord!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s