En dag på stranden

Varken jag eller Chris gillar att ligga och pressa på stranden men det betyder inte att vi inte gillar stränder. Idag har vi haft en underbar stranddag på vårt sätt. Vi tog badbussen från hotellet till playan och sen gick vi på strandpromenaden och njöt. När vi behövde det så tog vi ett dopp och när vi var törstiga eller hungriga så satte vi oss på ett fik. Det var så skönt och avslappnat. Valencias strandpromenad kan bara beskrivas med ett ord – folklig. Där finns inga stora hotell som spärrar av stranden utan där är bara små restauranger, några hostels och små förfallna hus. Man kan nästan inte tro att det är sant. Hur mysigt som helst! Det är verkligen folkets hav och strand. Vattnet var hur varmt som helst. En riktig kalasdag alltså 🙂

Här kommer några bilder från dagen:

Valenc Vale Valencia Valencia

Vi på badbussen, strandpromenaden och havet.

 Valencia Valencia

Sola och bada på världens bredaste strand 🙂

Valenc Valencia Valencia

På vägen tillbaka besökte vi en riktigt bra restaurang vid namn Mont blanc som låg i korsningen Avenida de Mediterraneo och calle Reina. Först åt vi underbar bläckfisk och champinjoner i vitlök. Därefter åt vi fantastiskt goda stekta grönsaker och torsk fiskbullar som var ljuvliga.

Allt med Valencia är toppen utom vårt hotell. Vi har bråkat med dem nått så in i och nu har vi sagt att vi inte tänker att betala. Vi får se vad som händer. Vi har en stor pöl vid ingången till rummet pga av ACn vilket inte är ett dugg kul. Inget på gymet fungerar, städningen är so so och det utlovade wifin finns inte. Ja ja, vi får se vad som händer!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s