Bra dag

Idag har varit en bra dag, en glad dag och nu ska jag snart sova efter att ha myst med prinsen som fått ut topsen ur örat idag 🙂 . Han fick gå till doktorn så nu vet vi alla att man ska vara försiktig med tops! Nothing smaller than your elbow som man säger i Storbritannien 🙂 .

Idag har jag träffat två nya grupper och i morgon är det dags för den sista och sen är alla igång. Känns som att jag kommer få många bra grupper att handleda i år både inom Blixtlåset, UF och de som driver projekt. Kul kul! Alla smågrupper är inte klara ännu och alla är inte klara med idéer men det känns som de flesta är taggade. Teknikettorna ska inte delas in förrän om några veckor så det är goa tider. Det känns i magen att detta kommer att bli ett bra år 🙂 !

Vår bibliotekarie på skolan är världens bästa. Jag skickade henne min litteraturlista inför kursen jag ska läsa och en kvart senare låg en bok i mitt fack, en var reserverad och två fanns att hämta på stadsbiblioteket. Sådan service. Hon är verkligen toppen! Det känns bra att ha alla böckerna klara. Jag tänkte att jag kan skriva en sammanfattning av varje kapitel här på bloggen av det jag läser så kan ju den som vill lära sig lite också. Ska börja läsa den första i morgon!

Jag är glad för att jag trivs så bra på mitt jobb!

Sov gott!

/Sofi

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s