Propp

Nu har prinsen slitit sitt hår och testat alla knep vi har kunnat hitta för att få loss proppen i vasken i köket. Varmt vatten, propplösare, bakpulver, plonk mm – finns det någon som har något annat bra tips? Stämningen börjar bli desperat nämligen 😉 ! Vet du dessutom vad det märkligaste är. På någotvis är dessutom proppen mitt fel – som det kan bli – sen vi blev tillsammans har vattnet alltid runnit ner dåligt i prinsens kök – men proppen – den är mitt fel 😉 ! Alla bananflugorna i köket är också mitt fel. Det är förmodligen också mitt fel att världen ser ut som den gör bara det att ingen har kommit på det ännu 😉 .

Sen jag kom hem från jobbet idag har jag röjt undan så vi förhoppningsvis kan dammsuga i morgon innan vi sticker iväg på mys. Eftersom vi båda har varit sjuka så är städningen helt eftersatt. Jag har tvättat också. Dessutom är jag snart klar med min tredje kursbok. Det lönar sig att läsa på tåget.

Idag har jag haft T4orna och de fick prova på att spela HANABI för att testa sitt samarbete. Det är världens bästa spel.

Min hals gör ont och hostan har blivit värre.

Nu ska jag möta prinsen för en pizza.

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s