Hem

Nu hoppar vi snart in i några taxibilar som ska ta oss till flygplatsen. Första flyget går vid midnatt. Stämningen är god i gruppen och även om det är sorgligt att vår resa närmar sig sitt slut så tycker alla att det ska bli skönt att komma hem till nära och kära!

Jag längtar så efter prinsen! Snart får vi mysa igen!

Vi hörs i Qatar!

/Sofi

En kommentar

  1. Tack Sofi, för att jag kunnat följa er via din blogg. Jag har egentligen inte så mycket koll på vem du är, men tydligen har vi några gemensamma bekanta (det kan vi ta en annan gång), än vad Joseph berättat. Det känns aningen stalkeraktigt att läsa här (hoppas att magen blir bra när ni kommer hem…) men det har varit till stor hjälp för en otroligt hönsig mamma till en son som inte kommunicerar med mer än ett ”ok” då och då. Jag gissar att jag inte får så mycket information när han kommer hem heller…

    Hur som helst – Tack för uppdateringarna och Tack för att ni tar med eleverna på dessa äventyr (säger jag som räknar in mina elever sju gånger på en bussresa från Tyringe till Hässleholm). Det kommer att finnas med dem resten av livet!

    mvh Git

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s