Patrik

För ett tag sedan fick jag och mina kollegor detta fantastiska mail från en gammal elev. Man blir så stolt – tänk en sådan prestation. Patrik kommer ni att höra mer om! Tyvärr var jag i Kina men annars hade jag så gärna varit med och firat denna otroliga merit.

”Hej duktiga lärare,

Hoppas att allt är bra med er och att ni har duktiga klasser. 

Om någon skulle ha vägarna förbi Stockholm den 8 november är ni hjärtligt välkomna att delta på min diplomering (kandidatexamen på Handelshögskolan i Stockholm) i Stockholms Stadshus klockan 17-19 med efterföljande middag! I ceremonin kommer vår rektor att dela ut examensbevis och diplom till alla de cirka 300 elever som började sin akademiska resa år 2011 tillsammans med mig på Handels. Förutom det kommer ett fåtal ”awards” att utdelas, bland annat för ”bästa studentuppsatsen” inom följande kategorier; Marketing, Management, Finance, Accounting och Economics. Dessutom kommer jag att få award i kategorin ”best student for the Bachelor program in Business and Economics”, ett pris som delas ut till den student med högst betyg (bäst akademisk prestation) av alla 300 studenterna som började år 2011.

Tidigare läste jag på Handels parallellt med Teknisk Fysik på KTH (jag fick läsa Fysik B på ”komvux” år 2011 för att bli behörig ). Just nu pausar jag på KTH i ett år eftersom jag fått erbjudande om och accepterat att börja forska på min doktorsavhandling på Handels (erbjudandet motiverades med mina studieresultat från kandidatprogrammet) samtidigt som jag läser en Master på Handels. Och jobbet på Söderberg & Partners fortlöper som vanligt :).”

Jag är så grymt imponerad!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s