Fel

Nu har jag satt en deg. Prinsen vill ha ljusa frallor så denna gången har jag bara använt vetemjöl. Vi får se hur det går. Jag ska ut i köket och vika degen om en stund.

Idag har varit en dag då allting har känts fel. Det är inget som direkt har gått fel utan det har varit en ganska bra dag men allt har känts fel. Jag är väl lite grinig misstänker jag. Det är så mycket som jag inte får grepp om och det gör mig frustrerad. Alternativet är ju att sluta bry sig men dit har jag inte kommit ännu 🙂 .

Dagens insats stod vår eminenta kemilärare och ett gäng av våra ettor för. De har blandat till en syra som luktar så illa att det vänder sig i magen när man luktar på den och det kan ju låta märkligt men det är JÄTTEBRA. Nu undrar du förstås vad vitsen är med det och det får du reda på under Blixtlåset den 11 mars. Vi har några riktigt bra gäng i år så det kommer att bli coolt. Man vet ju aldrig riktigt vad juryn tittar efter men har vi inte ett gäng finallag nästa år så är det något som är snett.

Nu ska jag sura vidare tänkte jag!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s