Tjänster

I vår vardag utnyttjar vi många olika typer av tjänster. Jag till exempel går till en frisör, har en städerska, får ögonbrynen plockade, benen vaxade med mera. Andra går på massage eller till en coach. När jag utnyttjar en tjänst så är servicegraden oerhört viktigt för mig. Jag hatar att betala för ett resultat som jag inte känner mig nöjd med. Genom historien har jag kommit fram till två huvudanledningar till varför jag slutar att utnyttja en tjänst eller byter leverantör. De två anledningarna är:

  1. För aggressivt sälj – jag hatar när folk vill sälja på mig saker som jag inte bett om, ännu värre är det om jag upplever dem som otrevliga eller okänsliga. Det finns t ex inget värre än när man är på en ansiktsbehandling också blir man utskälld för att man inte använder rätt kräm som de så klart kan sälja till dig. Skulle inte tro det!
  2. Tar mig för given  –  jag byter genast ställe när den som utför tjänsten börjar se mig som en stamis så den börjar slarva med tiden, ger sämre service eller blir för personlig. Det är inte ok!

Det finns ju hur många tjänsteföretag som helst så stanna absolut inte hos något som inte levererar fullt ut!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s