Soppa

När jag kom hem från jobbet idag så hade prinsen gjort soppa som var jättegod. Man blir helt lycklig när man kommer hem hungrig också är maten redan klar.

Nu ikväll har jag pysslat med att försöka få över alla mina fyra bloggar till ett inlogg så de ska bli lättare att administrera. Hittills har jag lyckats slå ihop de två viktigaste. De andra två får jag fortsätta med i morgon. Jag och teknik brukar inte vara något man ska stressa :). Jag har dels denna blogg, dels min konstblogg som jag har för skojs skull samt en blogg med skolmaterial och Adopt a bee bloggen. Eftersom jag är värdelös på att komma ihåg lösenord och inlogg skulle det vara skönt att ha allt samlat. Kanske inte bi-bloggen men de andra tre åtminstone.

På teknikfikan idag var det semla så det vore synd och att klaga. Tänk att man kan bli så lycklig av fika 🙂

Ettorna är bra på gång inför Blixtlåset om några veckor så det ska bli kul. En grupp håller som sagt på med en säkerhetslösning som ska lukta illa och det gör den, riktigt illa. Jag råkade få lite på händerna och på tröjan idag och det satt i hela dagen fast jag tvättade händerna 100 gånger. Inte så kul för mig men det är ju bra att den fungerar. I år har vi många grupper med bra idéer så det ska bli spännande och se vilka som går vidare.

På det hela taget har dagen varit tipp topp och för första gången denna terminen var det inga tågförseningar.

Nu är det snart sovdags!

Sov gott!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s