Maten igår på Koka var utomordentligt god och vällagat. Även vinet var bra. Vi åt en tre rätters middag.
Middagen inleddes med champange och kall buljong på gula ärtor. Sen som extra rätt kom en fantastisk kräm med rostat och rivet potatisskal och rivet torkat ägg – det smakade magiskt. Till förrätt var det röding, forellrom och sparris. Till huvudrätt anka med korn och purjolökskräm. Till efterrätt var det rostade och smulade valnötter, rödbets gelé och rökt getostkräm gjord som små frysta kulor. Det var verkligen jättegott. Som extra efterrätt bjöds det på bark knäckebröd med morots cream chesse. All maten var en upplevelse.
Miljön var trevlig och servicen god. Måste jag välja mellan Wollmers och Koka så vinner Wollmers men båda är väl värda ett besök. Servicen på Wollmers var dock mer genuin och proffsig.
God mat och god service är livet!
/Sofi