82,5

Även om jag har slarvat med maten i veckan och ätit endel onyttiga saker så har jag gått ner lite. Skönt! Det är fortfarande en lång väg kvar men jag har hoppet uppe.

Igår kom jag hem vid kl 19 och då åt jag macka med prinsen och efter lite tv tittande så var det sov dags. Lektionerna igår gick bra. Teknikettorna fick prova på att spela samarbetsspelet Hanabi och några tyckte att det var bra, andra inte. I nästa vecka med dem ska vi börja att diskutera gruppindelningen inför Blixtlåset. Det lutar åt att jag får tre UF-företag förutom FN-rollspels projektet i min entreprenörskapskurs och de verkar att komma igång bra. Mina tvåor skrev IR prov och det tyckte de var svårt. Jag städade ut några högar med trasiga böcker igår också. Att vara lärare är ett mångfacetterat yrke 😃.

Idag ska jag fortsätta att planera nästa avsnitt inom IR-kursen, jobba med lite administration inför konferanseftermiddagen på tisdag samt arbeta med slutuppgiften i min fortbildningskurs i bedömning. Efter jobb ska jag till Widerbergs i Lund och hämta grejor till helgens rätter. Sen blir det matlagning och förhoppningsvis en promenad med prinsen.

Sen är det helg!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s