Köttkvarn

Tjohoo! Idag har jag gjort egen färs för första gången i mitt liv. Det var inte så svårt efter att jag räknat ut vilket håll man skulle veva köttkvarnen på 😄.

Små fina paket från Widerbergs:

Kött

Kött i marinad samt pajdeg:

Framska Franska

Bordskanten var för tjock så jag fick sätta kvarnen på en stol:

Franska Franska

Min egen färs och alltihop blandat:

image image

De färdiga knytena med skorstenar så de inte ska spricka när de gräddas i väntan på ugnen:

image

Nu är de små pajarna i ugnen och jag väntar med spänning på slutresultatet.

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s