Souffle au gingembre

Till efterrätt blev det en magiskt god ingefärssuffle. Gillar du ingefära så måste du göra en ingefärssuffle. Jag fick inte tag på någon kanderad ingefära så jag smälte ner en burk ingefärsmarmelad med bitare i och tog bitarna till sufflén. Ibland blir jag bara grymt imponerad av min egen påhittighet 😉.

Ingefärskräm:

image

I ugnen samt klar:

image image

Servering:

image image image image

I ärlighetens namn hade nog denna kunnat vara inne i ugnen någon minut till för den var lite lös men som sagt mycket mumsig!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s