Souffle au fromage en surprise

Till kvällsmat idag blev det Ostsuffle med överraskning. Överraskningen bestod i att man la kokta ägg i sufflén. Precis som en rätt som redan består till 90 % ägg behöver fler ägg men men. Sufflén blev bra men jag kan inte förstå varför det är så upphåsat. Jag tycker det är som att äta pimpad barnmat och hur kul är det. Jag vill ha tuggmotstånd.

Gör man sufflé går det åt mängder med ägg:

image

Ostsås:

image

Dags att blanda:

image

Parmesan på toppen och in i ugnen:

image image image

Färdig att servera:

image image image

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s