Effektiv

Jag har inte ätit mer idag sedan lunch utöver ett plommon och en knäckemacka. Tårtbitarna har gett energi så det räcker 😃. Helt galet! Lövet i Hässleholm gör vassa bakverk och tänk att få lov att äta deras Willampärontårta till lunch. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant.

Idag har varit en effektiv dag. Jag var på jobbet tidigt så jag hann fixa lite kring Thailandsresan och svara på mail. Under dagen sen var det massor av möten i olika konstellationer. Jag var och hämtade vaccin också. Sist på dagen var det en genomgång om vår arbetstid. Jag har från i år ferietjänst så det var intressant att få reda på hur man räknar.

På tåget hem skrev jag rent anteckningar och gjorde en uppgift. Det är bra när man kan jobba på tåget. Det funkar dock inte så bra alla gånger som när det är för mycket folk.

Nu ikväll har jag myst med prinsen och fixat lite med mitt bi-projekt.

Strax är det sovdags! I morgon är en ny dag!

Ha det gott!

/Sofi

2 kommentarer

    1. Hej Stina! Vi åker 22/10 och vi flyger in till Bangkok, sen buss till Chaing Rai. Där är vi några dagar på ett barnhem och uppe i djungeln. Sen är vi några dagar i Chaing Mai och sen hem via Bangkok igen. Det ska bli kul!/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s