Souffle aux epinards

Tjohoo! Äntligen en matsufflé som var god. Kvällens första sufflé innehåller spenat och parmesanost och den var riktigt god. Som lyxig spenatstuvning 😀. Vi åt den med fleskestek som prinsen råkat köpa på sig igår i Helsingör.

Först skulle spenaten kokas:

image

Dagens ägg skörd:

image

Sen skulle spenaten stekas efter att den finhackats:

image

Stuvning som behövde kryddas rejält och stuvningen med spenaten i:

image image

I formen och in i ugnen:

image image

Det blev översvämning denna gången också men nu har jag lärt mig så skålen stod på en plåt 😃:

image

Första hjälpen – jag brände handen så jag fick stoppa den i en ölkylare – mycket praktiskt 😀:

image

Det färdiga resultatet:

image image image

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s