Filet de porc Normande

Fläsklägg Normande var en höjdare och det var inte direkt hjärnkirurgi att få till det. Gott och enkelt är bra. Medan fläsklägget stod i ugnen kokade man ris och stekte skivade äpplen i socker. När man tog ut fläsklägget silade man vätskan till såsen. Mums!

Fläsklägget när det kom ut ur ugnen:

image

Sås och äpplen:

image

Upplagt:

image

Benet som nu ska kokas till buljong:

image

I am so good!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s