Thaimassagekurs

Idag har vi varit intima med varandra 😉. Vi har varit på kurs i Thaimassage. Thaimassage är förutom mat och tempel en oerhört viktig del av thailändskultur. Det var lite klurigt att hitta till stället som vi skulle till men väl där så hade vi en riktigt bra instruktör. Kursen var lärorik och vi har fått i instruktioner med oss hem så vi kan fortsätta att öva.

Instruktionerna till stället vi skulle till:

image

Jag fick stå bak på bilen idag men chauffören körde lungt och stilla:

image

Massage time – det är sällan man tar en kollega på rumpan 😄:

image

image image image image image

Nu har vi ont över allt och det är dags för en sen lunch.

/Sofi

2 kommentarer

  1. Åh vilken underbar och spännande resa ni gör. Får jag fråga hur det kommer sig att du reser så mycket med ”dina elever”?? Vad jobbar du med och vad gör att ni kan resa så mycket?

    1. Hej Stina! Ledsen för att svar har dröjt. Jag arbetar som lärare på en fantastisk skola vid namn Hässleholms Tekniska Skola som är en gymnasieskola i Hässleholm. På skolan finns många bra program och jag arbetar dels med entreprenörskap som är mitt ena favoritämne på skolans teknikprogram och dels med mitt andra favoritämne internationella relationer på skolans internationella program som är ett program som har samhälls- och naturklasser. Det är med eleverna på INT som det kallas som jag reser. Våra ettor åker till Stockholm på studieresa, våra tvåor på språkresa till antingen Frankrike, Spanien eller Tyskland och våra treor åker på Fältstudier till tex Thailand eller Indien där vi arbetar med olika projekt. Jag är ansvarig för Thailandsresan. Så jag tror i ärlighetens namn att jag har en av Sveriges bästa lärartjänster även om det är ett stort ansvar som jag ibland bävar inför att resa med elever. Men jag trivs väldigt bra med alla mina uppdrag på skolan. Du kan läsa mer om skolan på http://www.hts.se/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s