Civet de lievre & Oignons braises au vin

Här kommer rapport från gårdagens misslyckade hare. Som man säger – lökarna var ju goda i alla fall. De vin bräserade lökarna blev bra. De var ett trevligt tillbehör men haren blev katastrof. Färgen var inte fin och det blev torrt, segt och marinaden var inte god.

Vin bräserad lök:

image

Tillbehör till haren:

image

Haren steks så den får yta innan den åker in i ugnen:

image

Fler tillbehör – lök och champinjoner till såsen:

image

Lök som skulle karamelliseras:

image

Hela grytan som såg ut som ett slagfält:

image

Champinjoner och lök till såsen:

image

De färdiga lökarna:

image

Uppläggning:

image

/Sofi

2 kommentarer

  1. Tråkigt m haren! Ändå kul att ngn skriver när det blir katastrof 🙂 Så är det ju också i bland…för andra… har jag hört :))) Bättre lycka nästa gång!

    1. Ha ha! Det finns ingen som misslyckas så ofta som jag i köket men det får man bjuda på 😃. Tanken är att jag ska lära mig att laga mat men det går som sagt sådär! Men man får inte ge upp!/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s