Vi fick sviten

Oh my, vi har varit på ett riktigt äventyr idag och det slutade lyckligt! Just nu är jag hög på lycka och jag känner mig som Columbus. We did IT!

Att ta sig från Sevilla till Almaden är ingen självklarhet. Fågelvägen är det ca 25 mil men tyvärr är människovägen betydligt mer komplicerad om man ska åka kollektivt. Men nu är vi frame och vi fick sviten på hotellet. Hur gött är inte det!? Jag kommer att berätta mer om hotellet sedan för det är typ enda anledningen till att vi åkte hit.

Vi lämnade vårt hotell i Sevilla 6.15 i morse. Vi åt frukost på Donken och tog tåget till Ciudad real kl 7.15. Tåget kostade ca 50 euro per man och det tog nästan två timmar. Prinsen var som ett litet barn för att han fick lov att åka tåg. Han gillar som sagt tåg och som ung jobbade han på SJ. Väl framme i Ciudad real köpte vi tågbiljetter till Almadenjos-Almaden och de kostade 8,6 euro styck och resan skulle ta ca 1,5 h med ett byte. Det visade sig dessutom att vi skulle byta på ett ställe som vi redan åkt förbi men men vad gör väl det. Innan tåget skulle gå hann vi med en fika på stationen i Ciudad real också spelade jag bort 2 euro i en spelautomat. Väl framme i Almadenjos-Almaden fick vi en smärre chock. Där fanns nämligen bara ett stationshus och inget mer och Almaden visade sig ligga 11 km bort. Tack och lov ringde stinsen sin bror som körde in oss till hotellet för 10 euro.

Nu ska vi fira att vi kom fram och sen får vi börja fundera över hur vi ska ta oss härifrån 😄.

/Sof

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s