Landskrona fotofestival 2016

Idag har vi besökt i stort sett alla utställningarna på Landskrona fotofestival och inte en enda gång har vi behövt vissa någon biljett. Vi har varsitt fotopass men de låg i min väska. Om man nu vill att folk ska betala får man kanske bli lite noggrannare i sin kontroll.

Utställningen ”The great terror” på Citadellet är väl värd ett besök. Att ha en utställning om just Gulag i ett gammalt fängelse var ett bra grepp. Även utställningen ”Dansa mig” på Citadellet är se värd.

Utställningen på Konsthallen var mest ångest. I Tyghuset fanns en samlingsutställning och där fanns många coola foton. Även utställningarna på museet är värda ett besök samt den på teatern.

Extra stort plus till alla utställningar som är utomhus. Framför allt de på Kasernplan av Omar Victor Diop är riktigt vassa.

Min absoluta favorit var utställningen på Nygatan 12 vid namn Galerie Lumiere des Roses. Där ställdes fotografier av okända fotografer ut på ett häftigt sätt. Helt klart sevärt!

Fotofestivalen pågår under hela nästa vecka också så passa på att besök den. Alla ställena ligger dessutom nära varandra så man hinner med mycket på en eftermiddag.

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s