Paradox

Gårdagen var en riktigt bra dag. Frukostklubben var intressant och trevlig, mina lektioner gick bra och mötet angående Blixtlåset gick bra. Det är så roligt att årets Syd-final ska vara hos oss så vi får fira femårsjubileum på hemmaplan. Tänk att detta året är det femte året vi ska vara med och att vi sen starten har tagit oss till final varje år. Finalen är ju givetvis inte det viktigaste utan det är att se hur mycket våra elever utvecklas men ändå – Vilken insats! Blixtlåsetarbetet  är nog det jag är mest stolt över under min tid på HTS (förutom allt annat jag gjort som jag varit nöjd med 😉 ). Vilken framgångssaga och vilket lagarbete det har varit. Jag tror att alla mina kollegor har behövt rycka ut med sin ämnesexpertis vid åtminstone något tillfälle under åren och de ställer alltid upp. Igår blev jag ombedd att skriftligen dokumentera hur vi arbeta på skolan med Blixtlåset så att det kan spridas till andra skolor. Organisationen bakom Blixtlåset tycker att vi arbetar på ett bra sätt och de vill gärna lyfta fram det som ett gott exempel på hur man kan göra. Det är verkligen roligt att det uppmärksammas. Samtidigt känns det märkligt. En extern aktör tycker att det jag har byggt upp med hjälp av mina  kollegor är något så bra att det bör föras vidare medan det inom min arbetsplats görs bedömningen att mitt arbete inte är tillräckligt bra för att varken räcka till att få det senaste statliga lönepåslagit eller för att bli förstelärare. Det gör mig förvirrad och ledsen! Men men det är ju dumt att deppa ner sig över något man inte kan påverka. Jag får väl vara glad och tacksam för det berömmet och det erkännandet som vi fått externt istället och glädjas åt att jag har fantastiska kollegor att arbeta med som är mycket väl värda sina löneförhöjningar.

Igår i Helsingborg beställde jag även en ny I-phone. Det är verkligen på tiden att jag skaffar en telefon som inte bara fungerar när den själv vill. Min nya lur ska levereras om några veckor.

Under gårdagen visade sig även att jag har gjort en bra investering. Jag köpte något för ett tag sedan som jag tyckte var fint och det visade sig vara finare än jag trodde – Kul :)!

Nu på morgonen har jag fortsatt med mitt arbete med att se över min ekonomi. Framtiden ser ljus ut 🙂

Strax ska jag ut och jogga för att göra av med lite negativ energi!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s