Direktavkastning

Under kvällen har jag läst på om direktavkastning. Jag ska nämligen bli aktieguru när jag blir stor. Dock måste jag nog hitta en bättre investeringsstrategi än att välja bolag efter deras namn och affektionsvärde. Men hittills har jag nog inte gjort någon riktig tabbe men det är det väl lite tidigt att bedöma kanske.

Givetvis hade jag missat en hel massa saker i mitt personligabrev. Jag har ju varit på coachutbildning och coachkurs också genom åren. Jag har även glömt att skriva in att jag kan första hjälpen. Jag måste även lägga till om alla stipendier mina entreprenörer har fått och att min undervisning har så gott renommé att jag får skicka 16 åringar till EMAX där det egentligen är 18 års gräns. Jag är den enda läraren mig veterligen som får det. Det är verkligen en egotripp att tänka igenom allt man gjort. UF-resan till Riga är nog bland det bästa jag gjort för mina elever och den har jag också missat att ta upp. Den finansierades via ett EU-stöd. Det blir till att skriva om brevet igen 😃.

Idag har varit en bra dag. Allt på jobb rullade på. Det ska bli så roligt med Blixtlåset finalen i Hässleholm.

Jag hade ju givetvis glömt mitt vaccinationskort när jag kom till Hälsoringen men samtalet kändes otroligt bra.

Nu måste jag sova!

/Sofi

2 kommentarer

 1. Jadu, Riga tackar vi innerligen för, ditt engagemang inom UF är fortfarande lika häpnande som imponerande nu när jag ser tillbaka på gamla tider, o även tittar inom bloggen ibland.
  Kan bara gratulera dem lyckliga som får ha dig som lärarinna/coach osv inom UF.
  Hoppas allt är bra med dig i övrigt,

  /Alex

  (Smyger in reklam, Avanza har väldigt spännande verktyg för selektering av aktier beroende på målsättning, so far so good, men bara om du vill vara lika lat som mig)

  1. Hej Alex! Vad kul att höra av dig. Är du kvar i Portugal eller var arbetar du nu? Jag använder också Avanza. Jag tycker det är en sida med mycket bra information och att den är lätt överskådlig. Vi får se hur det går i det långa loppet :)! Tack för berömmet! Ja, Riga var verkligen en god erfarenhet för oss alla. Ha det gott!/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s