Världens sötaste

Åhhh, jag är helt lycklig! Jag har äntligen fått träffa Plutten och det är världens sötaste bebis och han luktar så gott! Han skrek lite emellanåt men mest var han charmig. Nu väger han fem kilo och är 59 cm lång. Med andra ord en riktig liten snygging. Han har vakna ögon och han kan skrynkla ihop hela ansiktet. Det ena ögat kan dessutom se lite lurigt ut så jag är helt övertygad om att han är jättesmart. Han har massor av mjukt mörkt hår. Jag fick honom att somna två gånger vilket enligt föräldrarna var bra. Vi både gick runt och satt ner och han gosade in sig i min tröja. Jag längtar efter att få se honom igen. Givetvis var det även kul att träffa hans föräldrar.

Han fick även sina presenter och jag tror att föräldrarna tyckte att de var bra. Jag hoppas att han ska kunna ha Convers-skorna för dom är så söta.

Mamma hade lagat god mat och fika så vi blev rejält utfodrade.

Nu tar jag hand om min sjuka man! Han är verkligen så klen som bara en förkyld man kan vara.

/Sofi

En kommentar

  1. Föräldrarna tyckte att du var en naturbegåvning med Ellio och han själv var väldigt nöjd i din famn! Vi blev superglad för alla fina presenter ( som vanligt alldeles för mycket, du är så fin) Krama på mannen från oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s