Indisk matlagning

Igår fick vi prova på indisk matlagning från grunden och det var riktigt lärorikt. Eleverna fick skala och riva kokosnötter, rensa fisk, rensa bläckfisk, stycka kyckling, mala kryddor, marinera, steka, hacka mm. Helt ärligt trodde jag aldrig att jag skulle få se eleverna stå med händerna i fiskrens men de tyckte att det var kul. Jag trodde heller aldrig att jag skulle få se elever äta stekt makrill full av ben men de tyckte att det var jättegott. Eleverna arbetade på hur bra som helst och maten blev god.

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s