50 min

Precis har jag varit ute och joggat i lite mer än 50 min. Jag kom ca 6 km. Benen var tunga sedan igår och det är inte optimalt för mig att ha två pass direkt efter varandra men det gick inte att lösa på något annat vis denna veckan.

Under löprundan bestämde jag mig för en sak som jag har behövt att tänka igenom ordentligt för det kan bli stora konsekvenser. Jag har i ett sammanhang blivit ombedd att skriva under ett avtal med för mig orimliga vilkor. Jag har fått ett muntligt löfte om att de orimliga villkoren inte kommer att gälla MEN det är ju dem jag ska skriva under på. Så summa sumarum är att det är ju på det skriftliga avtalet som jag ska sätta min kråka och det kommer jag givetvis inte att göra för avtalet innebär en för stor risk men mitt nej kommer att få konsekvenser. Jobbigt men ibland måste man stå upp för sig själv!

Strax ska jag till jobb. Det är en lång dag idag som avslutas med föräldramöte inför Fältstudierna. Idag ska jag förutom att ha lektioner, kopiera och träffa min nya chef för att informera om programmet som jag är samordnare för.

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s