Gårdagen

Hej hopp! Jag är lite efter i mitt bloggande känner jag men det får jag fixa under dagen.

Gårdagen var ingen bra dag. Egentligen var det inte någon dålig dag heller men den var lite jobbig eftersom jag dels var så trött och dels för att jag fick diarré och mådde illa. Jag vet att man inte ska prata om bajs men ibland kan jag inte låta bli och jag undrar var allt bajs kommer ifrån när det bara forsar ut. Intressant! Hur som, är man trött och måste ha nära till toaletten blir man ju rätt begränsad i vad man kan göra.

När jag kom hem på morgonkvisten kollade jag posten och sedan kröp jag ner hos min älskling. Det var mysigt. Jag sov i cirka två timmar och sedan gick jag upp. Under dagen fixade jag till här hemma. Jag packade upp, hängde in tvätt och plockade i ordning, byte kuddar i soffan, var irriterad på vår städerska mm. Det finns inget som kan få mig att varva ner så snabbt som att pyssla här hemma. Anledningen till irritationen kopplat till städningen är för att det dammas för dåligt. Jag har sagt till om visa ställen som inte får glömas men de glöms och vår ena soffa var så dammig så att det gick att skriva i dammet och då har man inte bara glömt att damma den en gång. Well well, när jag får det lite lugnare ska jag göra ett städschema. Det verkar behövas!

IMG_0512

Jag varvade pyssel med att sova en stund på soffan och hänga på toa så det var lugnt och skönt. Jag löste även lite ekonomifrågor, betala mina aktier i Big heart, ringde Telenor och gick igenom mailen.

Jag gick och la mig tidigt och nu känns det som att jag sovit ikapp.

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s