Stjärnor

Jag måste lära mig mer om det här med hotellklassificeringar. Jag blir inte klok på hur det fungerar. Enligt min mening är det knappt lönt att bo femstjärnigt i Europa längre. Det finns ingen korrelation mellan antalet stjärnor, pris, service och kvalité.

Just nu bor vi på ett femstjärnigt hotell i Girona – AC Hotel Palau de Bellavista och det är mediokert om jag jämför med de femstjärniga hotell som jag bodde på i Marocko. Rummet är ok men servicen i övrigt är inte på topp. Barpersonalen tex har ingen koll. Nästa hotell vi ska till har vi varit på innan och det har bara fyra stjärnor men rummen där är lika bra fast lite äldre men servicen är toppen. Vad skiljer dem åt?

Rummet vi bor på nu:

I Barcelona bodde vi tre-stjärnigt i en lägenhet. Hotellet hete Bonanova suite. Rummet var stort, praktiskt och luftigt men fult. De som skötte hotellet gjorde det dock oklanderligt och de skötte städning utmärkt och de bjöd på grattis kaffe. De kändes på någotsätt mer nice än där vi bor nu även om jag med blotta ögat kan se skillnaderna i kvalité på ett sätt.

Rummet i Barcelona:

Jag får börja läsa på om vad som gäller för hotellen och deras stjärnor. Mitt nya jobb kan blir att testa hotellrum.

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s