Bananflugor

Det finns två saker som jag har svårt att göra när jag är på jobbet. Det är att läsa in material och att rätta. När jag gör det måste jag vara koncentrerad och på jobbet har jag alltid dörren till mitt arbetsrum öppen och då blir jag ofta störd. Det är en lite klurig avvägning det här med att så mycket som möjligt vara tillgänglig för elever och kollegor och att kunna koncentrera sig på det man ska. Därför tycker jag det är skönt när jag kan arbeta hemifrån ibland. Dels får jag tre timmar gratis de dagar jag inte pendlar och dels kan jag göra saker i lugn och ro. Idag har jag en hel hög med mail och info om framförallt TC och höstens fältstudie att gå igenom.

Under dagen ska jag även tvätta, jogga, hämta ett okänt paket och jaga bananflugor. De små jävlarna håller på att invadera vårt hus och prinsen håller på att bli tokig.

Höres!

/Sofi

2 kommentarer

  1. Avskyr bananflugor! Nu har jag inte dessa hemma, men jag har miniminiminimyror som invaderat … ju fler jag dödar ju fler kommer … gaaahhhhh ….

    1. Oj, minimyror verkar minst lika jobbigt som bananflugor. Det är samma för oss. Jag tycker vi dödar stora lass men några överlever och sen är det igång igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s