Matlagning i Corona tider

I och med att vi arbetar på distans pga Coronapandemin måste vi ju laga mer mat hemma. Mina ansvarsområden har blivit frukost och lunch men det har även blivit endel middagar. Jag försöker att få det så gott och nyttigt som möjligt. Det blir mycket soppa och ugnsrostade rotfrukter. Sötpotatis är ju så gott! Vi har även börjat att ugnssteka en kyckling varje helg som vi sen har under veckan.

Lax med gryn och rotfruktssallad

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s