Villa Real de Santo Antonio

Igår åkte vi som sagt över till Portugal och det var en trevlig tur. Vi tog båten från hamnen i Ayamonte över till Villa Real de Santo Antonio. Båten tar ca 10 min och den går ofta. Priset är € 3,6 per man för en tur och retur biljett.

Vi hade fått tips på vad vi borde göra på utflykten från en kollega till mig så dem följde vi upp. Totalt besökte vi två ställen i Portugal och jag kommer att presentera dem i varsitt inlägg.

Vi tog båten vid lunch och väl framme så drack vi kaffe och åt kaka på torget utifrån min kollegas rekommendation. Det var smaskigt även om vi inte kunde enas om vad kakan hade för smak.

Därefter gick vi runt i den lilla staden som hade endel söta hus, en småbåtshamn, en saluhall, affärer, fontäner, en fyr och ett antal skulpturer. Det är ingen stor stad men den är mysig. Där fanns även många resturanger.

När vi tittat färdigt på staden så gick vi via en nationalpark till nästa ställe att besöka nämligen Monte Gordo men mer om det i nästa inlägg.

Innan vi tog båten hem så shoppade vi lite också. Det visar jag sedan.

Läs mer om Villa Real de Santo Antonio här och här!

Jag kan även konstatera att Che Guevara måste vara världens mest avporträtterade man. Han dycker alltid upp oavsett var man är i världen 😀.

/Sofi

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s