Blåst

Som sagt igår råkade jag och älsklingen ut för det värsta jag vet, dålig mat och dålig service. Jag kände mig blåst och servitrisen agerade som om hon var blåst (Får utgå ifrån att hon hade en dålig dag på jobbet och svarar klokare i vanliga fall). Jag beställde Fish & Chips och fick in halvfabrikat som var alldeles vattniga inuti och pommes som såg ut som – ja ni ser själv på bilderna. Älsklingen beställde Hamburgare och fick in likadana pommes. Min fisk var även serverad i någon sorts strut av bakplåtspapper och när allt vatten från fisken rann ut blev det bara en äcklig gegga. När Chris påtalade att pommesen såg rätt tråkiga ut och kändes kokta istället för friterade informerade servitrisens oss om att de var:

1) Färdigtillagade eftersom de var mjuka och

2) ville vi ha våra pommes krispiga och gyllenbruna så skulle vi ha informerat om det vid beställningen så kocken kunde fräsa till dem lite.

VVVVAAAAAAAAAA!!!!!?????? Vi pratar om pommes – de ska vara krispiga och gyllenbruna – det liksom ingår!!! Vi höll kollektivt på att dö av kommentaren. Efter det bad vi om notan och tackade för oss.

 Dålig mat DSC01219 Dålig mat

Det inträffade är tråkigt för stället vi var på var ett ställe där vi ätit och druckit mycket tidigare men nu kände vi oss bara blåsta. Det lär dröja länge innan vi besöker dem för mat igen. Synd!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s