Pms

Sur, grinig, på dåligt humör, gnällig, bitter, tjatig, stroppig, otrevlig, bitchig, dryg, krävande och jädrigt tradig. Kärt barn har många namn men alla dåliga egenskaper jag haft under dagen kan sammanfattas med den fina förkortningen PMS och Gud vad jag hatar det. Det är inget kul en vanlig dag och det är ännu värre när man är på semester och det är 40 grader varmt. Så idag har jag varit tradig och vägrat att göra någonting mer än att vara just tradig, läsa i min bok och äta med jämna mellanrum. Jag har med andra ord varit ett synerliget dålig sällskap och det får jag försöka att ta igen under morgondagen.

Dagens outfit – klänningen är från Sfera och den har krympt sen förra året. Mycket märkligt! Hatten är gamal och inköpt i en liten hattaffär någonstans i Spanien och väskan är från Corten, skorna är Birkenstock och mina nya brillor från Mr Boho – även om man mår fysiskt illa ska man klä sig med stil 😉:

Sofi

Mat på restaurang Babel. Pizzabrödet var en total katastrof men pastan var ok:

image image image

Gatan vi bor på:

image

Hotellets ginbar som jag fick muta prinsen med eftersom jag var så otrevlig under dagen:image image image

Exakt så här miserabel kände jag mig:

image

Prinsens andra muta var att han fick lite jordnötter på hans favorit café i Valencia – jag försöker att vara snäll lite emellan åt i mitt miserabla tillstånd:

image image

Nu ska jag sova. I morgon blir en bra dag!

/Sofi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s